субота, 13 вересня 2008 13:32

Словенія не готова до проведення Кубку світу

Не встиг стартувати біатлонний сезон, як вже його календар зазнає зміни. І, якщо раніше це траплялося найчастіше у зв"язку з погодними катаклізмами, то тепер – виключно з вини людського чинника.

18-21 грудня в Поклюці – улюбленому місці українських уболівальників – повинен був відбутися третій етап Кубку світу 2008/2009. Як повідомляє biathlon-online.de, у зв"язку з проведенням будівельних робіт, у словенських організаторів виникли проблеми зі стадіоном, які не дозволяють, мабуть, прийняти змагання цього року.

Тепер IBU у терміновому порядку шукає варіанти виходу з ситуації, яка склалася. Проте запит в словацький Осрблі дав негативний результат, оскільки там також повним ходом йде реконструкція стадіону. Пропозиція Остерсунду зрушити час проведення шведського етапу на два тижні не знайшла розуміння, оскільки там вже почався продаж квитків на етап-відкриття. Складнощів додає ще і той факт, що етап в Словенії повинен був відбутися напередодні різдвяних свят.

Нагадаємо, два роки тому Поклюка вже позбавлялася права проведення етапу, і тоді її замінив Хохфільцен, який приймав кращих біатлоністів світу два вікенди поспіль. Питання, хто замінить словенських цього разу, повинне вирішитися до 21 вересня.

champion

Зараз ви читаєте новину «Словенія не готова до проведення Кубку світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі