середа, 21 березня 2007 11:42

Слова Блаттера в Україні викликали скандал в Італії

 

Візит президента ФІФА Зеппа Блаттера, 71 рік, до України сколихнув італійських футбольних чиновників. Причиною хвилювань стала фраза Блаттера, в якій він високо оцінив організаторський рівень України і Польщі, та висловив побажання, щоб Євро-2012 приймали саме ці країни. Італійці вважають, що президент ФІФА підтримує заявку України і Польщі в боротьбі за Євро-2012, повідомляє sport.com.ua.

- В даний час в боротьбі за право приймати Євро немає явного фаворита, і слова Блаттера можуть нашкодити Італії в боротьбі за право приймати чемпіонат Європи. Не Блаттер, а представники УЄФА в секретному голосуванні вирішуватимуть, хто стане організатором чемпіонату 2012 року, - заявив колишній президент італійської футбольної ліги та член МОКу Франко Карраро.

Ряд високопоставлених представників італійської федерації футболу відкрито звинуватили Зеппа Блаттера в підтримці кандидатури України та Польщі, хоча одночасно й визнали що один Блаттер не зможе вплинути на голосування членів виконкому УЄФА.

Зараз ви читаєте новину «Слова Блаттера в Україні викликали скандал в Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі