вівторок, 01 квітня 2008 12:46

Слідом за Кличком ще один відомий боксер вирішив піти в політику

Відомий американський суперважковаговик Джо Мезі заявив про свій намір балотуватися в сенат штату Нью-Йорк. Боксер збирається претендувати на місце сенатора від 61-го виборчого округу, яке звільняється у зв"язку з виходом нинішнього сенатора на пенсію. Головним напрямом своїй діяльності на посту сенатора Мезі називає створення нових робочих місць.

Очікується, що офіційне оголошення про початок виборчої кампанії Джо Мезі зробить в суботу, 5 квітня. В той же час, він не виключає продовження боксерської кар"єри, не дивлячись на те, що останній свій бій йому довелося скасувати через отриманий на тренуванні розрив м"язів плеча.

"Я поки не відмовляюся від думки про продовження боксерської кар"єри, - зазначив Мезі. - Проте зараз я повністю присвячую себе цій виборчій кампанії. Якщо я вирішу балотуватися, я буду найстараннішим кандидатом, а якщо мене виберуть - найпрацелюбнішим сенатором".

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Слідом за Кличком ще один відомий боксер вирішив піти в політику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі