середа, 09 липня 2008 14:23

Слідом за бразильцем в збірній Хорватії може з"явитися аргентинець

Дебютант амстердамського "Аякса" Даріо Цвітаніч висловив бажання грати за збірну Хорватії.

24-річний нападаючий має хорватське коріння.  Його дідусь був емігрантом, решта родичів - аргентинці.

Ще рік тому з"явилися чутки, що Хорватська асоціація відстежує талановитого футболіста, який демонстрував непогану результативність в "Банфілді". В останньому сезоні, наприклад, він забив 13 м"ячів в 16-ти матчах. "Аякс" заплатив за нього сім мільйонів євро.

"Тоді були тільки чутки, але зараз зацікавленість існує. Причому, обопільна. У мене є хорватський паспорт і величезне бажання грати за батьківщину свого діда. Думаю, на залагодження дрібниць багато часу не піде", - каже Цвітаніч.

"Зрозуміло, я б хотів виступати за збірну Аргентини. Але чекати запрошення вічно не можна. Тим більше, не факт, що воно прийде", - додав гравець.

"Я не знаю хорватської мови, зараз більше займаюся вивченням англійської. Але мені відомо, що один з помічників тренера Роберт Просінечкі добре володіє іспанською мовою. На перших порах він би допоміг мені. Зрозуміло, не виключені проблеми з адаптацією", - закінчив Цвітаніч.

Нагадаємо, що за збірну Хорватії виступає натуралізований бразилець Едуардо, який не зміг допомогти "клітчастим" на Євро через тяжку травму.

Football.ua

Зараз ви читаєте новину «Слідом за бразильцем в збірній Хорватії може з"явитися аргентинець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі