середа, 05 листопада 2008 11:49

Сколарі звинуватив гравців у поразці від "Роми"

Головний тренер "Челсі" Луїс Феліпе Сколарі назвав індивідуальні помилки гравців головною причиною поразки його команди від "Роми" (1:3) в матчі групового турніру Ліги чемпіонів. За словами Сколарі, щоб уникнути подібних помилок в майбутньому, його футболістам треба більше працювати на тренуваннях, повідомляє інтернет-видання Goal.com.

У матчі з "Челсі" "Рома" відкрила рахунок в першому таймі, завдяки голу Крістіана Пануччі. У другому таймі два м"ячі забив Мірко Вучініч, після чого капітан англійської команди Джон Террі відіграв один гол. Сколарі відзначив, що команді, яка дозволяє "Ромі" відкрити рахунок, дуже складно відігратися.

Після чотирьох турів "Челсі" з сімома очками лідирує в групі А Ліги чемпіонів. "Рома" та французький "Бордо" набрали по шість очок, а румунський ЧФР - чотири. У 1/8 фіналу вийдуть команди, які займуть два перші місця.

Зараз ви читаєте новину «Сколарі звинуватив гравців у поразці від "Роми"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі