четвер, 23 жовтня 2008 10:52

Сколарі розсипався в компліментах "Ромі"

Головна думка прес-конференції Феліпе Сколарі після матчу з "Ромою" була нехитрою. Приємно перемагати, коли гра йде, але ще приємніше, коли в матчі стільки складнощів.

Команда Сколарі провела шостий сухий матч підряд -1:0. Матч з "Ромою" видався складним, переможний гол був забитий лише в кінці гри після подачі кутового.

"Чергова перемога додає нам упевненості в собі, і це важливо. Часом гра нам не давалася, але тактично футболісти зіграли бездоганно", - сказав Сколарі.

"Матч був не дуже красивим, але, думаю, з проглядання матчу глядачі зрозуміли, що футболісти зіграли добре. Я і Спаллетті випустили своїх футболістів на полі, щоб вони виграли матч. Якби "Рома" забила першою, вони могли б і перемогти".

"Так, матч не був красивим, але і ми, і "Рома" зіграли добре".

"Рома" була вірна своїй звичайній тактиці, згідно якої Тотті грає як в півзахисті, так і в атаці. Сколарі пояснив, що вивчав манеру гри суперника і вважає її різноманітною.

"Рома" не тільки захищається. Вона грає у футбол. У кожному матчі, який я проглянув, вони не тільки захищалися, але і атакували. При цьому у них немає одного нападаючого, такого дев"ятого номера, який весь час стоїть в штрафній".


football.ua
Зараз ви читаєте новину «Сколарі розсипався в компліментах "Ромі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі