четвер, 18 листопада 2010 15:29

Сколарі отримав радіоприймачем у голову (ВІДЕО)

Сколарі отримав радіоприймачем у голову (ВІДЕО)

Головний тренер бразильського футбольного клубу "Палмейрас" Луіс Феліпе Сколарі отримав удар портативним радіоприймачем, який кинув у наставника один з уболівальників.

Інцидент стався після матчу Південноамериканського кубка - другого за значимістю клубного турніру на континенті після Кубка Лібертадорес. Про це повідомляє Associated Press.

Після перемоги "Палмейраса" над бразильським "Гойас" (1:0) Сколарі давав інтерв'ю телерепортерові. Радіоприймач, кинутий з трибун, потрапив у потилицю тренеру. Після цього Сколарі повернувся до трибун і показав вболівальникам кулак.

"Палмейрас" обіграв "Гойас" у першому півфінальному матчі Південноамериканського кубка. Ця гра відбулася 17 листопада. Матч-відповідь пройде 24 листопада.

Сколарі у 2002 році привів збірну Бразилії до перемоги на чемпіонаті світу. Згодом тренер працював зі збірною Португалії. У 2004 році Сколарі дійшов з португальцями до фіналу чемпіонату Європи.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Сколарі отримав радіоприймачем у голову (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі