середа, 10 вересня 2008 08:47

Сколарі мав шанс очолити збірну Росії

Головний тренер "Челсі" Луїс Феліпе Сколарі розповів, що колись міг стати головним тренером збірної Росії: "У мене, до речі, свого часу була можливість очолити російську збірну. Але розповісти цю історію в подробицях не просіть - ніколи не любив міркувати про те, чого не відбулося".

"При цьому я зовсім не виключаю, що одного прекрасного дня приїду працювати у вашу країну. Хоч би тому, що в Росії зараз дуже цікаво. До того ж у мене є друзі, які у разі потреби введуть в курс справи. Я добре знайомий з Валерієм Газзаєвим, якого вважаю дуже сильним фахівцем. Під його керівництвом в ЦСКА працює чудовий тренер з фізпідготовки Паулу Пайшау, що допомагав мені в збірній Бразилії. Напевно, якщо знадобиться, і Хіддінк розповість багато цікавого".

Сколарі прокоментував трансфер Данні в "Зеніт: "Данні дуже сильний гравець. Вважаю, зміни, що відбулися, допоможуть йому ще додати. "Зеніт" любить і вміє демонструвати атакуючий футбол, а Данні дуже подобається створювати. Не сумніваюся, що цей союз виявиться вдалим для обох сторін".

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Сколарі мав шанс очолити збірну Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі