вівторок, 14 серпня 2007 15:18

Скандальну велокоманду "Астана" не допустили до "Вуельти"

Казахстанську команду велогонщиків "Астана" не допустили до участі в іспанській супербагатоденці "Вуельта", унаслідок недавніх допінг-скандалів, інформує www.rtr-sport.ru.

Рішення було ухвалене після того, як "Астана" була дискваліфікована на "Тур де Франс", зв"язку з тим, що результат допінг-проби лідера команди Олександра Вінокурова виявився позитивним.

Недавно той же допінг-тест не зміг пройти партнер Вінокурова по команді Андрій Кашечкін. Інший член "Астани" німець Маттіас Кесслер залетів на допінгу ще до початку "Великої петлі".

- Ми ухвалили рішення відкликати запрошення "Астани" на гонку, тому що вже рік команда ловиться на допінгу, - заявили організатори "Вуельти".

Позитивний результат допінг-теста у Вінокурова і Кесслера підтвердився і після перевірки проби "В", тоді як Кашечкін ще чекає підсумків другого тесту.

Окрім казахстанцев участь в гонці точно не прийме переможець "Тур де Франс" Алберто Контадор і один з кращих гонщиків Іспанії Алехандро Валверде.
Зараз ви читаєте новину «Скандальну велокоманду "Астана" не допустили до "Вуельти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі