понеділок, 01 грудня 2008 16:32

Скандальний російський арбітр хоче в список найкращих

Арбітр Ігор Захаров висловив здивування тим, що не потрапив в список найкращих суддів російської прем"єр-ліги за підсумками сезону-2008, складений Колегією футбольних арбітрів (КФА). У липні керівництво ярославського "Шинніка" звинуватило Захарова в тому, що він обслуговував матч з "Тереком" в стані алкогольного сп"яніння.

Матч 15-го туру чемпіонату Росії "Шиннік" - "Терек" пройшов 27 липня в Ярославлі і завершився внічию 1:1. Захаров показав футболістам обох команд 12 жовтих карток, причому вісім з них отримали гравці "Шинніка". Після матчу представники ярославської команди наставали на тому, щоб рефері пройшов медичний огляд, але Захаров від нього відмовився.

Звинувачення в адресу арбітра були розглянуті 29 липня на засіданні Російської футбольної прем"єр-ліги (РФПЛ), подробиці якого не розголошувалися. Після засідання Захаров продовжив роботу на футбольних матчах.

В понеділок, 1 грудня, КФА назвала кращих суддів прем"єр-ліги. До почесного списку увійшли Юрій Баскаков, Ігор Єгоров, Альмір Каюмов, Володимир Петтай і Станіслав Сухіна. Захаров назвав ситуацію з його непопаданням в список найкращих "дивовижною" і підкреслив, що думка громадськості для нього важливіша, ніж думка "деяких людей".

lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Скандальний російський арбітр хоче в список найкращих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі