понеділок, 03 листопада 2008 15:08

Скандальний Матерацці виграв позов в англійського таблоїда

Захисник "Інтера" і збірної Італії Марко Матерацці виграв судовий позов у англійського таблоїда Daily Mail з приводу наклепу, поширеного виданням після фінального матчу чемпіонату світу-2006, повідомляє sport-express з посиланням на AP.

Нагадаємо, в додатковий час цього поєдинку Матерацці сказав щось капітанові збірної Франції Зінедіну Зідану, після чого той сильно вдарив італійця головою в груди і отримав червону картку. Згодом "Скуадра адзурра" виграла чемпіонський титул в серії післяматчевих пенальті.

Названа газета стверджувала, що Матерацці наніс Зідану образу на грунті расизму, а також допустив принизливі висловлювання в адресу його матері. Крім того, на інтернет-сайті видання згодом неодноразово розміщувалися матеріали, в яких мусолилася ця інформація.

Проте в ході засідання адвокати відповідача визнали, що опубліковані відомості не відповідають дійсності, принесли чемпіонові світу офіційні вибачення і погодилися відшкодувати йому завданої моральної шкоди. Сума компенсації, проте, не розголошується.

Зараз ви читаєте новину «Скандальний Матерацці виграв позов в англійського таблоїда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі