середа, 07 травня 2008 11:08

Скандальний інцидент Роналдо з трансвеститами врегульовано

Три трансвестити, яких бразильський футболіст Роналдо вважав за дівчат і привів до себе в готельний номер, відмовилися від початкових свідчень про те, що вони займалися зі спортсменом сексом і вживали наркотики. Про це повідомив інспектор Аугусто Ногейра, який розслідує інцидент.

Трансвестити зізналися, що вони збрехали для того, щоб примусити Роналдо відкупитися від них. Зазначимо, що колишній форвард збірної Бразилії з самого початку стверджував, що він не займався сексом з трансвеститами і не вживав наркотики.

Інцидент за участі Роналдо і дівчат, які виявилися чоловіками, стався 28 квітня. Футболіст познайомився з трансвеститами в нічному клубі Ріо-де-Жанейро, запросив їх в свій готельний номер, а коли з"ясував, що привів до себе не дівчат, спробував запропонувати їм гроші в обмін на мовчання. Один з гостей Роналдо почав вимагати у гравця значно більшу суму, ніж він запропонував.

У результаті трансвестити подали заяву в поліцію, звинувативши спортсмена в погрозах, і незабаром про цю історію стало відомо пресі. Тепер, коли з"ясувалося, що трансвестити дали хибні свідчення, їм може загрожувати звинувачення в шантажі.

Що стосується Роналдо, то він назвав ідею покликати до себе в номер дівчат головною помилкою в своєму житті. Зі слів футболіста, того вечора він був дуже засмучений через сварку зі своєю дівчиною.

Lenta Ru

Зараз ви читаєте новину «Скандальний інцидент Роналдо з трансвеститами врегульовано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі