понеділок, 24 листопада 2008 14:18

Скандальний екс-футболіст "Шахтаря" може опинитися в "Ліверпулі"

За останніми даними з Англії, "Ліверпуль" готовий обмінятися з "Манчестер Сіті" футболістами. Вже в січні команда Рафи Бенітеса готова за нестабільного бразильця Елано віддати ізраїльтянина Йоссі Бенаюна і ще одного молодого футболіста.

При цьому "червоних" не бентежить достатньо скандальний характер Елано. Не так давно за публічну критику тренера команди Марка Х"юза бразилець був оштрафований на 40 тисяч фунтів, тому перехід плеймейкера в іншу команду виглядає дуже навіть реальним. До того ж, після відставки Свена-Йорана Еріксона, Елано все більше дивиться на поле з лавки за спинами Робіньо і Шона Райта-Філіпса.

Згідно News of the World, "Ліверпуль" готовий запропонувати "Мансіті" в обмін Бенаюна і молодого правого захисника Стівена Дарбі. У Бенаюна на "Енфілді" таке ж незавидне становище, і Йоссі публічно погрозив покинути "Ліверпуль", якщо в найближчі тижні Бенітес різко до нього не подобріє. З підписанням новачка Альберта Рієри у ізраїльського півзахисника шанси виходити на поле стрімко зменшуються.

Зараз ви читаєте новину «Скандальний екс-футболіст "Шахтаря" може опинитися в "Ліверпулі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі