середа, 19 грудня 2007 15:10

Шищенко: не вірю в "сліпе жеребкування" Кубка України

Свою думку про жеребкування, 1/2 фінала Кубка України, в якому зійдуться пари "Шахтар" - "Чорноморець" і "Динамо", - "Металург" (Донецьк), висловили футболісти "Черноморца" Руденко і Шищенко

Віталій Руденко:

- Я говорив, що взагалі-то вважатиму за краще донецький "Металург", ну а якщо вибирати з двох флагманів, то особисто мені, чесно кажучи, більше хотілося зіграти саме з "Шахтарем". Навіть не зможу пояснити, чому у мене було таке бажання. Можливо, тому що у нас невдало складаються ігри в Києві. Статистика річ уперта, так що краще з "Динамо" зіграти вже у фіналі.

Звичайно, нам буде дуже нелегко в матчі з "гірниками". Не бачу великої різниці в тому, полягала б ця дуель з одного або двох матчів. Це ж не чемпіонат, де можна зіграти внічию і бути задоволеним, тут потрібно грати на перемогу, на прохід в наступну стадію. Виходячи з цього обиратиметься тактика, а для цього є час, протягом якого наші тренери придумають, як підходити до цих ігор.

Сергій Шищенко:

- Нам дістався "Шахтар"? Ну що ж, якщо чесно, то це було прогнозовано. Всі говорять "сліпе жеребкування", але, мені здається, воно таким не є. Жереб був би сліпим, якби звів "Шахтар" і "Динамо". Ну нічого, "Шахтар" так "Шахтар", битимемося, боротимемося і пробиватимемося у фінал.

Джерело:"СПОРТ.com.ua"
Зараз ви читаєте новину «Шищенко: не вірю в "сліпе жеребкування" Кубка України ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі