понеділок, 01 вересня 2008 13:35

Шинават продав "Манчестер Сіті" арабам

Компанія з Об"єднаних Арабських Еміратів AbuDhabiGroupforDevelopmentandInvestment (ADUG) досягла домовленості з власником "Манчестер Сіті" Таксіном Чинаватом про придбання клубу. Відповідна угода була підписана в неділю увечері, повідомляє інтернет-видання Goal.

"Всі деталі цієї операції ми обговоримо пізніше. Але вже зараз можна говорити, що це великий успіх як для нас, так і для клубу. Наша мета проста - зробити "Манчестер Сіті" найсильнішим клубом в Англії, а цього року ми розраховуємо на попадання в четвірку", - заявив новий голова правління клубу Сулейман Аль Фахім.

Колишній прем"єр Таїланду купив клуб більше року назад, і відразу ж почав вкладати в нього великі гроші. Він запросив тренувати команду шведа Свена-Йорана Еріксона, і купив нових гравців на 50 мільйонів фунтів. У останнім часом же в англійській пресі часто пишуть про те, що Шинават не може вкладати такі великі гроші у футбол. Тому він і вирішив відмовитися від керівництва в "Сіті".

Зараз ви читаєте новину «Шинават продав "Манчестер Сіті" арабам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі