четвер, 12 вересня 2019 13:42

Син легендарного форварда ледь не загинув від рук розлючених фанатів

Син легендарного форварда ледь не загинув від рук розлючених фанатів
Гарі Лінекер зараз працює футбольним коментатором та експертом на англійському телебаченні

Колишній нападник збірної Англії Гарі Лінекер зізнався, що його син Харрі перебував за крок від смерті, знімаючи документальний фільм на матчі кваліфікації ЧС-2022 Сьєрра-Леоне – Ліберія (1:0).

"Він був у Сьєрра-Леоне, працював над офіційним матчем місцевої збірної та Ліберії. Ліберія перемогла 3:1 у першому матчі, вони там знімали на камеру фанатів, роздягальню та все, що відбувалося за лаштунками.

Загалом, мій Харрі ледь не позбувся життя, це було досить страшно. Сьєрра-Леоне потрібно було забити, тоді вони б пройшли далі, за правилом виїзного гола. На останній хвилині гравець втратив цю можливість, пролунав свисток і тут почалися заворушення. Фанати вибігли на поле, кидали каміння.

Харрі стояв поруч із оператором. Коли натовп заповнив поле, вони розділилися, Харрі побіг до тунелю у спробі сховатися. Туди прийшли фанати – 50 або 60 осіб, і напали на нього. Вони зривали з нього одяг, забрали телефон і витягли все з кишень. У нього були тільки сигарети. Харрі перебував у цьому жаху.

Потім він побачив ніж і подумав, що його зараз заріжуть. Він побачив озброєного охоронця з щитом і кинувся до нього. Син розповів, що просидів там досить довго. Цей хлопець врятував Харрі та відвів його до кімнати.

Я дізнався про це вчора ввечері та півночі не міг заснути. Зараз із ним все гаразд, вже повертається додому. Це був останній день зйомок", – цитує Лінекера Mirror.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бив журналіста і чіплявся до дружини співака – футболіст отримав тюремний строк

Гарі Лінекер — англійський футболіст, грав на позиції нападника, нині працює телекоментатором. За час футбольної кар'єри тричі ставав найкращим бомбардиром чемпіонату Англії з футболу й одного разу забив найбільше голів на 13-му Чемпіонаті світу. За цей успіх він ще й став першим англійцем, якого нагороджено "золотою бутсою". Останнім успіхом у кар'єрі Ґарі стало те, що за усі роки професійних виступів Лінекер жодного разу навіть у товариських матчах не отримував червоної чи жовтої карток.

Зараз ви читаєте новину «Син легендарного форварда ледь не загинув від рук розлючених фанатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі