понеділок, 28 липня 2008 16:12

Сіллах виграв перші два бої серед професіоналів

Сіллах виграв перші два бої серед професіоналів

Ще два місяці тому всі світові фахівці боксу сходилися в одному - Ісмаіл Сіллах був головним претендентом у своїй вазі на золоту медаль Олімпійських ігор у Пекіні. Але позитивний результат допінг-тесту після ліцензійного турніру в Греції поставив хрест на його любительській кар"єрі. Сам боксер завіряє, що ніколи допінг не приймав, а його "сплавили" конкуренти, підсипавши заборонений препарат у напій. Але вердикт антидопінгового комітету AIBA був суворий - дискваліфікація на два роки.

Сіллах вирішив не чекати біля моря погоди і феєрично почав професійну кар"єру в США.

- Я приїхав до Лос-Анджелеса 16 липня на запрошення менеджера Івайло Готцева, з яким познайомився ще на чемпіонаті світу в Чикаго, - розповів Ісмаіл. - Це відомий фахівець, який займається справами Сергія Ляховича, Самуеля Пітера, Василя Жирова... Заздалегідь переговоривши з керівництвом свого клубу "Іллічівець", і отримавши їх схвалення, я поїхав підкорювати профі-ринг. Зараз тренуюся в Лос-Анджелесі, мій тренер Шадіт Солукі, який також тренує Джеймса Тоні.

Свій перший бій у професійній кар"єрі Ісмаіл провів 18 липня в Лос-Анджелесі, в казино PrimmValley. Це був чотирьохраундовий поєдинок проти Метта Хельворсена. Його українець нокаутував у першому ж раунді ударом по печінці. Зі своїм другим супротивником, Хосе Грейсом, Сіллах боксував 24 липня в Сан-Дієго. І знову нокаут у першому ж раунді. Зараз Ісмаіл готується до свого наступного бою.

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Сіллах виграв перші два бої серед професіоналів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі