вівторок, 27 травня 2008 17:19

Сидоренко: для перемоги над Морено потрібно чітко виконати план на бій

Чемпіон WBA в найлегшій вазі українець Володимир Сидоренко розповів про свого наступного суперника, обов"язкового претендента з Панами Ансельмо Морено, бій з яким повинен відбудуться в найближчу суботу, 31 травня, в німецькому Дюсельдорфі.

На прес-конференції український боксер відзначив, що Морено (21 перемога, з них 8 нокаутів, в 23 поєдинках,  одна поразка і одна нічия) є дуже непростим суперником, і пообіцяв подарувати глядачам справжнє шоу.

- Претендент на мій титул з Панами займає перше місце в рейтингу WBA, тому я повинен поставитись до цього бою украй серйозно. Слід також відзначити, що цей боксер з Центральної Америки помітно більше за мене, і мені слід твердо дотримуватися свого плану на бій, щоб справитися з його стилем боксування і з його довгими руками, - заявив Сидоренко.

- Враження від моєї недавньої перемоги в Японії до цих пір мотивують мене. Мене там приймали так, як тут, в Європі приймають тільки суперважковаговиків. Сподіваюся, що своїм майбутнім поєдинком я зможу справити подібне враження на глядачів і тут, в Німеччині, - додав боксер.

Тренер Сидоренка Мікаель Тімм у свою чергу виразив упевненість в тому, що професійне відношення до тренувань і дисципліна допоможуть його підопічному перемогти в майбутньому поєдинку.

- Я вважаю Володимира Сидоренка одним з боксерів, які найбільш дисципліновані і професійно відносяться до своєї справи, - сказав Тімм. - Повністю впевнений в тому, що, завдяки прекрасній підготовці, він зможе перемогти Ансельмо Морено з Панами - країни, де знаходиться штаб-квартира WBA. Ми сподіваємося, що судді будуть справедливі в своїх оцінках.

У андеркарді поєдинку Сидоренко - Моренно свій бій проведе ще один український боксер Тарас Біденко (27 поєдинків, з них 25 перемог (12 нокаутом) і 2 поразки). Його суперник - 33-річний британець Майкл Спротт - має 30 (15 нокаутом) перемог в 41 поєдинку (11 поразок).

"Newsru.ua"
Зараз ви читаєте новину «Сидоренко: для перемоги над Морено потрібно чітко виконати план на бій ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі