понеділок, 04 листопада 2019 20:11

Сидорчук жорстко дорікав Михайличенку за відмову від замін у матчі з "Шахтарем"

Сидорчук жорстко дорікав Михайличенку за відмову від замін у матчі з "Шахтарем"
Після забитого м'яча Денис Попов підбіг до Михайличенка й потиснув йому руку

З'явилося відео емоцій тренерів та гравців на лаві запасних київського "Динамо" під час матчу з донецьким "Шахтарем" у Кубку України.

"Динамо" перемогло – 2:1 і майже весь матч володіло ініціативою. Однак не атмосфера на лаві запасних київського клубу була далекою від ідеальної.

Люксембурзький нападник киян Жерсон Родрігес проігнорував святкування командою першого м'яча, автором якого став Сергій Сидорчук. Потім другий тренер Вадим Євтушенко почав висловлювати претензії арбітру з приводу вилучення Володимира Шепелєва.

Між цими подіями тренери киян спробували провести заміну й випустити на поле Дениса Гармаша. Таке рішення не сподобалося 20-річному захисникові Віталію Миколенку і він накричав на тренерів. Мовляв, не треба ніяких замін. Гармаш знову сів на лаву.

Після того, як Тарас Степаненко зрівняв рахунок, Родрігес не витримав і почав перекривляти Михайличенка, який вирішив випустити на поле не його, а Дениса Гармаша.

Перед додатковим часом прийшла черга нападати на тренера Сергієві Сидорчуку. Він дорікнув Михайличенку відсутністю замін. Мовляв, тоді би не трапилося гола Степаненка.

– Невже не можна було зробити кілька замін і потягти час? – запитував головного тренера Сидорчук.

Лише після голу Дениса Попова на лаві запасних знову запанували позитивні емоції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" у всіх компонентах переважало "Шахтар" - Суркіс

У середу, 30 жовтня, "Динамо" перемогло в матчі кубка України донецький "Шахтар" – 2:1 і вийшло до чвертьфіналу турніру.

Зараз ви читаєте новину «Сидорчук жорстко дорікав Михайличенку за відмову від замін у матчі з "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі