пʼятниця, 25 липня 2008 11:54

Сичов потрапив у ДТП в центрі Москви

Нападаючий московського футбольного клубу "Локомотив" і збірної Росії в четвер потрапив у ДТП в центрі Москви.

Інцидент, у якому ніхто не постраждав, трапився увечері на перетині провулка Олександра Невського і 3-ї вулиці Тверської-Ямської. "Тойота Ленд Круїзер" Сичова, що їхала по провулку, зупинилася на червоне світло, а коли сигнал світлофора перемкнувся на зелений, футболіст різко рушив з місця і врізався у лівий бік "Тойоти Королла", яка під управлінням молодої дівчини рухалася по 3-ій Тверській-Ямській.

Після зіткнення обидва учасники ДТП вийшли з автомобілів і почали шукати винного. Ні у однієї з машин не був оформлений поліс "Автокаско", тому збиток повинен був відшкодувати винуватець аварії. Не знайшовши компромісу, учасники ДТП викликали співробітників ДІБДР.

За словами інспекторів, кожна зі сторін на підтримку своєї версії того, що сталося, знайшла по два свідки. Співробітники ДІБДР вважають, що на 80 відсотків в аварії винен Сичов, але остаточно це стане зрозуміло тільки після відповідної перевірки.

Після оформлення всіх документів Сичов покинув місце події на своїй машині, а "Короллу", яка отримала сильні пошкодження, довелося вивозити за допомогою евакуатора.

Лента.ru з посиланням на "Комсомольску правду"

Зараз ви читаєте новину «Сичов потрапив у ДТП в центрі Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі