неділя, 25 листопада 2007 14:16

Сичов: після поразки від Ізраїлю відчували себе повним г...

Сичов: після поразки від Ізраїлю відчували себе повним г...
Форвард збірної Росії Дмитро Сичов заявив, що не вірив у вихід російської команди на чемпіонат Європи-2008 після матчу з Ізраїлем, повідомляє www.championat.ru.

- Було страшне розчарування після гри з Ізраїлем, просто не хотілося думати про це. Мені здавалося, що ми всі вже втратили. Тому я так сильно радий. Після матчу в Тель-Авіві було важко. Прагнули не читати ні газет, ні Інтернету, але так виходило, що атмосфера все одно розпалювалась і негативна критика сильно тиснула. Ми себе відчували повним г... Дуже смердючим і неприємним. Гірше за розчарування у мене ще не було, - сказав гравець.

На питання, чи можна стверджувати, що російська команда по рівню вища, ніж англійська, Сичов відповів:

- Якщо враховувати, що ми їдемо на Європу, а вони ні, то можна. Гра визначається результатом. Значить, ми на даний момент сильніші. Правда, це не означає, що тепер ми сидітимемо і святкуватимемо успіх в Андоррі. Нам належить працювати, додавати, щоб добре виглядати в Австрії і Швейцарії.

У останньому турі відбірного турніру Євро-2008 збірна Англії, програвши удома хорватам, поступилася путівкою на чемпіонат Росії.
Зараз ви читаєте новину «Сичов: після поразки від Ізраїлю відчували себе повним г...». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі