середа, 05 вересня 2007 10:19

Шевченко забив вирішальний гол в "Матчі серця"

Матч друзів Андрія Шевченка, як і обіцялося, зібрав масу зірок, повідомляє Сегодня. На полі стадіону динамівців вчора вийшли легенди київського клубу Чанов, Дем"яненко, Баль, Лужний, Кузнецов, Михайличенко, Шевченко, Бєланов, Блохін, а також його нинішній президент Ігор Суркіс. Порадував своєю присутністю на полі телеведучий Савік Шустер, спробували себе в ролі футболістів боксер Володимир Кличко, екс-тенісист Андрій Мєдвєдєв і співак Олександр Пономарьов.

У складі команди італійських зірок співаків було більше - тут і Джанні Моранді, і Ніколо Фабі, і Лука Барбаросса. Правда, зрозуміло, що тільки зірки естради нічого не протиставили б футболістам, тому їх команду підсилили Гусін, екс-воротар "Юве" Такконі, легендарні італієць Сімоне і хорват Бобан.

Останній і став героєм першого тайму у складі "італійців", двічі забивши у ворота Чанова. Правда, своїми голами він лише зрівняв рахунок: відкрив його Бєланов, а подвоїв Шевченко.

Після перерви забили ще більше: Бєланов - 3:2, Сімоне - 3:3, Бобан - 3:4, Бєланов - 4:4. Вирішальний гол на рахунку Андрія Шевченка - 5:4.

Але головне, власне, трапилося ще до гри, коли Джанні Моранді передав Андрію Шевченку чек від італійських зірок для українських дітей на 50 тисяч євро. До них додадуть доходи від квитків і віддадуть на будівництво дитячої лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко забив вирішальний гол в "Матчі серця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі