четвер, 01 листопада 2007 09:19

Шевченко забив супергол в матчі Кубка Англії

Діючий володар Кубка англійської ліги лондонский"Челсі" пробився в чвертьфінал нового розиграшу цього турніру, обігравши в четвертому крузі на своєму полі "Лестер" з рахунком 4:3, інформує www.lenta.ru.

У складі лондонського клубу хет-триком відзначився півзахисник Френк Лемпард, який у відсутністі травмованого Джона Террі вийшов на полі з капітановою пов"язкою, і один гол записав на свій рахунок капітан збірної України Андрій Шевченко.

За п"ять хвилин до закінчення основного часу матчу команда Аврама Гранта програвала з рахунком 2:3, але ситуацію переламав Шевченко, якому вдався красивий дальній удар у верхній кут воріт гостей. На другій доданій хвилині "Челсі" вирвав перемогу, причому автором вирішального гола був записаний Лемпард, хоча однозначно складно сказати, хто торкнувся м"яча останнім.

У інших матчах 1/8 фіналу зафіксовані наступні результати:

"Ковентрі" - "Вест Хем" - 1:2, "Портсмут" - "Блекберн" - 1:2, "Шеффілд Юнайтед" - "Арсенал" - 0:3, "Тоттенхем" - "Блекпул" - 2:0, "Болтон" - "Манчестер Сіті" - 0:1, "Ліверпуль" - "Кардіфф Сіті" - 2:1, "Лутон" - "Евертон" - 0:1.

Жеребкування чвертьфіналу відбудеться в суботу, 3 листопада. 
Зараз ви читаєте новину «Шевченко забив супергол в матчі Кубка Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі