вівторок, 09 березня 2021 09:12

Шевченко втратив одного із лідерів на стартові матчі відбору Кубка світу-2022

Шевченко втратив одного із лідерів на стартові матчі відбору Кубка світу-2022
Тарас Степаненко заліковує травму коліна. Фото: ТСН

Один із лідерів збірної України 31-річний Тарас Степаненко не допоможе національній команді у стартових матчах відбору до Кубка світу.

Півзахисник "Шахтаря" продовжує лікувати травму коліна, повідомив журналіст Ігор Циганик в ефірі "Циганик LIVE".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Особливої користі не приношу" - Буяльський про відсутність виклику в збірну України

"Проблеми з коліном. Без Степаненка буде важко. Особливо у Франції. Та й проти фінів, і проти казахів, де треба нав'язувати боротьбу, теж буде важко. Хочеться, щоб Тарас вийшов на футбольне поле.

Подивіться, як "Шахтар" грає без нього. М'яч ніхто не відбирає взагалі. На чистих м'ячах Майкон може віддати передачу на Додо. А відбирати хто буде?" - сказав журналіст.

Тарас Степаненко - основний опорний півзахисник збірної України. На його рахунку 59 матчів за національну команду. Інший гравець цього амплуа Ігор Харатін захворів на коронавірус. Тому у розташуванні збірної залишається тільки динамівець Сергій Сидорчук в опорній зоні.

Збірна України 24 березня зіграє в гостях проти Франції. За 4 дні прийматиме Казахстан, а 31 березня поміряються силами із фінами.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко втратив одного із лідерів на стартові матчі відбору Кубка світу-2022». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі