неділя, 31 серпня 2008 16:58

Шевченко відповів на висловлювання Моуріньо

Український форвард "Мілана" Андрій Шевченко відповів на заяву свого колишнього наставника по "Челсі" Жозе Моуріньо, що в "Мілані" до українця всі ставилися "як до принца". Шева заявив, що в Італії до нього завжди було таке ж ставлення, як і до всіх інших гравців.

"Я ніколи не поводився як принц. Як Ви знаєте, в "Мілані" у мене також були певні проблеми, які я подолав через старанні тренування. Зараз я радий повернутися в рідний клуб", - сказав Шевченко під час спільного з Сандеросом представлення пресі. - Зараз найважливіше для мене - знову грати. Я знаю, що буде важко, але я вибирав серцем. Я поважаю всі команди Серії А, але я не можу уявити себе в якійсь іншій футболці, окрім "Мілана". Буде важко знову завоювати довіру фанів, але я зроблю все від мене залежне".

Нагадаємо, що кілька днів тому Моуріньо назвав Шеву "принцом". "Він був як принц в "Мілані", а в "Челсі" була інша філософія. У нас не було принців. Кожен футболіст повинен працювати нарівні зі всіма і доводити, що він заслуговує виходу на поле, - сказав тренер міланського "Інтера". - Я вірю, що в майбутньому він знову стане футболістом високого рівня. Правду кажучи, у мене з ним не було жодної проблеми, і я бажаю йому успіху в майбутньому".

Сегодня
Зараз ви читаєте новину «Шевченко відповів на висловлювання Моуріньо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі