вівторок, 22 липня 2008 12:24

Шевченко та Ребров - в п"ятірці найгірших форвардів Прем"єр-ліги

Шевченко та Ребров - в п"ятірці найгірших форвардів Прем"єр-ліги
Нападаючий національної збірної України Андрій Шевченко був визнаний найгіршим форвардом в англійській Прем"єр-лізі за останні десять років.

Британське видання "The Sun" склало список гравців, що не виправдали надій і не окупили вкладених у них грошей, повідомляє "Чемпіон".

Українець очолив цей список: два роки тому він був куплений "Челсі" за 30 мільйонів фунтів стерлінгів, провів у сумі 49 матчів у чемпіонаті Англії і забив всього 9 м"ячів.

Також у списку значаться: іспанець Альберт Луке ("Ньюкасл", 10 мільйонів фунтів), сенегалець Ель-Хаджі Діуф ("Ліверпуль", 10 мільйонів фунтів), англієць Кріс Саттон ("Челсі", 10 мільйонів фунтів), українець Сергій Ребров ("Тоттенхем", 11 мільйонів фунтів).

На сьомому місці - румун Адріан Муту ("Челсі", 16 мільйонів фунтів), замикають десятку англієць Даррен Бент ("Тоттенхем", 17 мільйонів фунтів), француз Джібріль Сіссе ("Ліверпуль", 14 мільйонів фунтів) і іспанець Хосе Рейес ("Арсенал", 10,5 мільйонів фунтів).

Зараз ви читаєте новину «Шевченко та Ребров - в п"ятірці найгірших форвардів Прем"єр-ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі