четвер, 27 листопада 2008 16:35

Шевченко сам попросив продати його в "Мілан"

Український форвард італійського "Мілана" Андрій Шевченко не сильно турбується з приводу того, що не потрапляє в основний склад своєї команди. Шева впевнений, що, як тільки набере свою оптимальну фізичну форму, одразу ж повернеться у стартовий склад.

"Я провів у Мілані вже три місяці, зіграв декілька матчів і відчуваю, що з кожним днем наближаюся до своїх кращих кондицій. Тільки зараз починаю відчувати різницю між Шевченком п"яти-шестимісячної давнини і нинішнім. І це головне".

Андрій спокійно відноситься до того, що є запасним. "Я знаю: як тільки наберу форму, обов"язково гратиму". Шева також розповів про свої проблеми в "Челсі" і про те, що він сам попросив продати його в "Мілан".

"Я сам у якийсь момент підійшов до керівників "Челсі" і попросив продати мене в "Мілан".

"Впродовж всього цього періоду в пресі було багато інформації, пересудів і припущень, але правди ніхто не говорив і не писав. Насправді у мене були дуже важкі травми.

Причому ступінь їх серйозності я почав усвідомлювати тільки зараз, коли входжу в свій нормальний стан. За два роки в "Челсі" я переніс дві операції плюс травму спини, яка вивела мене з ладу на достатньо довгий термін", - сказав Андрій.

champion

Зараз ви читаєте новину «Шевченко сам попросив продати його в "Мілан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі