четвер, 28 травня 2020 11:48

Шевченко розповів про найзнаковіший момент у своїй футбольній кар'єрі

Шевченко розповів про найзнаковіший момент у своїй футбольній кар'єрі
Андрій Шевченко вже 4 роки працює головним тренером збірної України. Фото: Reuters

Легендарний український форвард Андрій Шевченко, розповів про найзнаковіший момент у своїй футбольній кар'єрі.

Шевченко відзначив фінал Ліги чемпіонів в сезоні 2002/03, де він забив вирішальний пенальті у ворота "Ювентуса".

"Ніч фіналу Ліги чемпіонів проти "Ювентуса" - найпрекрасніший спогад у футболі. Це був мій перший фінал, і це була моя найважливіша гра в житті. Я ніколи не забуду ті 12-15 секунд, які знадобилися мені, щоб дійти до м'яча від центру поля для пробиття вирішального пенальті. У цей момент, у ці 12 секунд, усе моє життя промайнуло перед очима. З того самого моменту, коли в дитинстві мені снився такий епізод і до розуміння того, що сон здійснюється прямо зараз. У своїй голові я вже вирішив, як треба бити. Я подивився на рефері, м'яч і Буффона. Я почув свисток і пробив саме так, як думав і хотів", - цитує Шевченка sport.uа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блохін назвав найкращий матч у власній тренерській кар'єрі

"Мілан" і "Ювентус" зустрілись у фіналі Ліги чемпіонів-2002/03. Основний і додатковий час матчу завершився з рахунком 0:0, а в серії пенальті "россонері" виявилися щасливішими за опонента - 3:2. Вирішальний пенальті реалізував Шевченко.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко розповів про найзнаковіший момент у своїй футбольній кар'єрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі