понеділок, 29 березня 2021 07:33

Шевченко розповів, чому Україна не змогла обіграти Фінляндію

Шевченко розповів, чому Україна не змогла обіграти Фінляндію
Андрій Шевченко очолює збірну України із літа 2016 року. Фото: УАФ

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував нічию проти Фінляндії у кваліфікації Кубка світу-2022.

Наставник українців пожалівся на допущенні помилки його командою в кінці гри.

"Вважаю, ми провели сьогодні дуже хороший матч. Я незадоволений лише останніми п'ятьма хвилинами, протягом яких ми припустилися цілої серії помилок, і тут мова не тільки про ситуацію з пенальті в наші ворота. Або хлопці не почули, або ще шось, але вони не виконали перестроювання, яке повинно було відбутися у цьому відрізку матчу. У підсумку, ми не дограли цей матч так, як повинні були, і втратили перемогу. А так, в цілому, грали дуже добре, 85 хвилин повністю виконували установку на матч, все в ньому йшло за нашим планом, забили відмінний м'яч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко перемудрив із тактикою: чому Україна не змогла обіграти Фінляндію

У нашого суперника просто шансів інших не було – вони били вперед, намагалися зачепитися за м'яч. Ми допустили помилку, яка коштувала нам випущеної перемоги. Так, у фінів в останні п'ять-сім хвилин матчу були моменти. Але, повторюся, ми кінцівку поєдинку не дограли, і це пов'язано не стільки з моментами збірної Фінляндії, скільки з нашою грою в цьому відрізку зустрічі. Думаю, це послужить нам хорошим уроком. Хлопці розгубилися, займали абсолютно неправильні позиції. Можливо, далася взнаки втома. Але, думаю, що надалі подібного не повториться", - цитує тренера УАФ.

У матчі 2-го туру відбору до Кубка світу Україна не змогла вдома обіграти Фінляндію -1:1.

В іншому матчі групи Франція в гостях переграла Казахстан -2:0.

31 березня команда Андрія Шевченка проведе домашній матч проти казахів. Початок гри о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко розповів, чому Україна не змогла обіграти Фінляндію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі