понеділок, 17 травня 2021 10:36

Шевченко розповів, чому погодився грати з Бахрейном

Шевченко розповів, чому погодився грати з Бахрейном
Андрій Шевченко очолює збірну України із літа 2016 року. Фото: УАФ

Збірна України проведе товариський матч проти Бахрейну, щоб краще підготуватися до Євро-2020/21.

Наставник національної команди Андрій Шевченко розповів про підготовку збірної до фінальної частини Євро.

"Ми спеціально розпланували всю підготовку на кілька етапів. Перший цикл - 8-9 днів, закінчиться він грою проти Бахрейну 23 травня. Потім ми дамо хлопцям відпустку на 4 дні. Після цього до нас приєднаються ті футболісти, які грають в Європі. Олександр Зінченко приїде до нас пізніше всіх через фінал Ліги чемпіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зінченко зіткнеться з "проблемою Шевченка"

Матч проти Бахрейну нестиме суто підготовчий характер. Думаю, гратимуть усі. Подивимося, скільки замін ми зможемо зробити. Чисто інформативно ця гра матиме для мене значення. Я хочу подивитися, на якому рівні буде наша команда під поточними навантаженнями.

Я більш ніж упевнений, що збірна Бахрейну приїде і не буде хлопчиками для биття. Вони дадуть нам бій, але знову ж таки, це трохи іншого рівня команда. Ми не вибирали топові команди, тому що підбирали суперника конкретно під поточний цикл підготовки. Бахрейн допоможе провести нам рівно той матч, який інформативно нам потрібен", - сказав Шевченко в ефірі "Великого футболу".

Збірна України розпочала підготовку о Євро 15 травня. Національна команда проведе три спаринги - проти Бахрейну, Кіпру та Північної Ірландії.

Поєдинок між збірними Бахрейну й України відбудеться на стадіоні "Металіст" у Харкові в неділю, 23 травня. Початок о 15:00.

Євро-2020/21 відбудеться з 11 червня по 11 липня.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко розповів, чому погодився грати з Бахрейном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі