середа, 21 лютого 2007 12:02

Шевченко повернеться в "Динамо", повністю відігравши за "Челсі"

 

Нападаючий футбольного клубу "Челсі" Андрій Шевченко, 30 років, прокоментував заяву президента київського "Динамо" Ігоря Суркіса щодо швидкого переходу в український клуб, повідомляє Газета.ру.

- Звичайно, мені приємно, що про мене говорять і пишуть. Засмучує тільки, що чутків і неправди навколо мого імені значно більше. Не можу зрозуміти, чому журналісти вважають, що я відчуваю себе в "Челсі" незатишно. Говорять, що я загубився... А я і не пропадав. Чому ніхто не замислюється над тим, що тут зовсім інший футбол. Не можна порівнювати англійську лігу з тією ж італійською Серією А. Це інший світ, інше сприйняття футболу, якщо хочете. Тут потрібно бути у відмінній фізичній формі, постійно боротися і діяти на величезних швидкостях. До такого стилю потрібно спершу звикнути, як це було у мене спочатку після переходу в "Челсі". Коли я зрозумів специфіку і дізнався партнерів, то відразу багато що стало виходити, - сказав Шевченко.

- Я граю в Англії, і мої плани на найближчий час пов"язані з туманним Альбіоном. Всі мої думки про те, як допомогти команді перемогти в першості країни, Кубку, Лізі чемпіонів, - додав він.

На питання про те, чи можливо все ж таки повернення в "Динамо", Шевченко сказав:
- Не так швидко, як хочуть вболівальники на Україні і мої батьки. Можливо, я знадоблюся своєму клубу як тренер або консультант, але це буде після "Челсі".

Зараз ви читаєте новину «Шевченко повернеться в "Динамо", повністю відігравши за "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі