вівторок, 04 вересня 2007 15:14

Шевченко не зіграє з Грузією

Збірній України у чергових матчах відбірного турніру проти Грузії (8 вересня, Тбілісі) та Італії (12 вересня, Київ) не зможуть допомогти травмовані захисник Несмачний, півзахисник Михалик та нападаючий Воробей. Невеличкі ушкодження мають півзахисники Калиниченко, Гусєв та Ротань. Тому головний тренер національної збірної України Олег Блохін, 54 роки, терміново викликав до своєї команди захисника "Шахтаря" В"ячеслава Шевчука.

На прес-конференції Блохін виглядав роздратовано. Звинувачував журналістів.

- Ви постійно нав"язуєте мені склад, тактику, - каже. - Перекручуєте слова. Зараз до збірної я викликав Чигринського. Ми ж від нього остаточно не відмовлялися. Трохи гірше він став грати, знизив вимоги. Не може грати у парі з Русолом. А в дуеті з Кучером або Єзерським - цілком.

Капітан збірної Андрій Шевченко у матчі з Грузією може не зіграти.

- Я не знаю його стан, - пояснює Блохін. - За "Челсі" Шева поки що не грає. Не дивуйтеся, якщо він у і Тбілісі не вийде на поле.

22 серпня італійці на виїзді програли товариський матч угорцям - 1:3. Блохін поєдинок ще не переглядав.

- Проблем зі своєю грою ще вистачає, - зауважує. - Недавно дивилися касету з матчем Франція - Україна. 55 хвилин ми грали нормально. Потім команда встала. Якщо таке трапиться у вересні, шансів на вихід до фінальної частини Євро-2008 не буде. Ми не тільки Італію та Францію не подолаємо, а і Грузію з Шотландією.

Напркиінці прес-конференції Блохін розслабився. Його запитують, які вні налаштовуватиме підопічних на найближчі матчі.

- Скіпідару у лікаря попрошу, - каже. - А відверто кажучи, навіть не знаю. Головне - виграти б у Грузії та Італії хоча б півм"яча.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Шевченко не зіграє з Грузією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі