Ексклюзиви
вівторок, 08 травня 2007 11:13

Шевченко не зіграє з Францією через операцію

 

Андрій Шевченко, 30 років, перенесе операцію на пахових кільцях вже сьогодні. Із-за цієї травми український форвард пропустив останні два матчі "Челсі", в тому числі й півфінальну зустріч Ліги чемпіонів з "Ліверпулем", повідомляє sport.com.ua.

Спочатку планувалося, що операція буде зроблена літом, проте тепер клубне керівництво вирішило не чекати закінчення сезону й піти на хірургічне втручання вже зараз.

- Андрій Шевченко перенесе операцію у вівторок. Таке рішення було ухвалене медичним департаментом "Челсі", хоча спочатку операція планувалася на пізніший термін, - сказано на офіційному сайті клубу.

Таким чином, Андрій точно пропустить фінал Кубка Англії проти "Манчестер Юнайтед", єдиного змагання, яке може пом"якшити "Челсі" гіркоту від поразки в Прем"єр-лізі та Лізі чемпіонів.

Найгірше, що капітан збірної України не зможе допомогти своїй команді в одному з ключових матчів відбірного циклу Євро-2008 у виїзному поєдинку проти віце-чемпіонів світу – збірної Франції.

- Андрій не може грати з цим болем. Травма специфічна, уколами її не знеболиш. Навіщо у такому разі втрачати час? Треба оперувати. Як сказав Блохін, що спілкувався з Шевченком ці дні, Андрій, швидше за все, не зіграє з французами 2 червня. Адже на відновлення буде потрібно 3-4 тижні. Звичайно, це відчутна втрата для збірної. Але що робити? Це футбол. Шукатимемо внутрішні резерви. Для Андрія ж є позитивний момент. Він проведе повноцінну відпустку. Адже минулого року він після чемпіонату світу практично не відпочивав. А тут може нормально відновитися, - сказав один з тренерів збірної Олег Кузнецов.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко не зіграє з Францією через операцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути