пʼятниця, 16 листопада 2007 12:36

Шевченко не хоче, щоб Блохін очолив "Динамо"

Шевченко не хоче, щоб Блохін очолив "Динамо"

Капітан збірної України Андрій Шевченко прокоментував можливий прихід в київське "Динамо" Олега Блохіна, повідомляє championat.ru з посиланням на газету "Команда".

"Олег Володимирович повинен сам вирішити, де він більше хоче працювати, - цитує футболіста "Команда". - Мені як гравцеві збірної не хотілося б, щоб тренер залишив нинішнє місце роботи. Адже саме при Блохіні національна команда вдало провела попередній цикл і гідно виглядала на чемпіонаті світу. Непогано стартували ми і в нинішньому відборі до чемпіонату Європи, проте десь нам не повезло, і ми не виконали завдання. Звичайно, з тим досвідом, який є у нього, він в змозі добиватися успіху в будь-якому клубі. Проте рішення про запрошення Олега Володимировича в "Динамо" залежить від клубного керівництва.

- Звичайно, це мій рідний клуб, і я бачу, що "Динамо" зараз переживає складний період. Але я упевнений, що керівники знайдуть правильне рішення цих проблем. Думаю, найближчим часом ми побачимо, як команда зміниться в кращу сторону і знову демонструватиме гідний футбол.

В найближчу суботу збірна України показуватиме всій рівень в матчі проти збірної Литви, який вже нічого не вирішує.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко не хоче, щоб Блохін очолив "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі