вівторок, 07 грудня 2010 13:00

Шевченко не говорив з Ліппі два роки

Шевченко не говорив з Ліппі два роки

Капітан збірної України Андрій Шевченко запевняє, що вже два роки не спілкувався з італійським тренером Марчелло Ліппі, якого сватають на посаду головного тренера української національної команди.

"Ліппі - великий тренер, який досягав чудових результатів - виграв чемпіонат світу. Це величезне досягнення для будь-якого тренера. Якщо мова йде про нього, то мені було приємно попрацювати під його керівництвом. Але останніх два роки я з ним не спілкувався. Ми бачилися тільки тоді, коли грала збірна, а це було дуже давно", - сказав Шевченко в інтерв'ю програмі "Профутбол" на каналі "2+2".

Раніше італійські ЗМІ повідомляли, що Шевченко може стати помічником Ліппі в збірній України.

"Я поважаю його як тренера, його підхід. Було цікаво стежити за його роботою, і я дуже багато спілкувався з гравцями збірної Італії, які грали під його керівництвом. Багато дізнався про методику його роботи, ще будучи гравцем" Мілана", - додав він.

Нагадаємо, 24 листопада італійське видання "La Gazzetta dello Sport" повідомило, що Марчелло Ліппі прийняв пропозицію президента Федерації футболу України Григорія Суркіса очолити національну збірну України.

Сам Суркіс раніше спростовував інформацію про можливе призначення італійця і навіть заявив, що Юрій Калитвинцев, швидше за все, продовжить роботу зі збірною після зимових канікул.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Шевченко не говорив з Ліппі два роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі