вівторок, 20 травня 2008 09:06

Шевченко назвав Москву щасливим містом

Шевченко назвав Москву щасливим містом

Футболісти "Челсі" прибули в столицю Росії, щоб у фіналі Ліги чемпіонів зіграти з "Манчестер Юнайтедом". Найпривітніше московські уболівальники зустріли українського нападаючого Андрія Шевченка. По дорозі з автобуса до готелю він встиг дати декілька автографів.

- До Москви летів з вельми і вельми приємними думками. Упевнений, що в столиці Росії немало прихильників "Челсі", які прийдуть в Лужники підтримати нашу команду. У партнерів теж відмінний настрій. Ми готові до випробування фіналом Ліги чемпіонів, - розповідає Шевченко. - Москва для мене щасливе місто. У мене про неї найкращі спогади. Наприклад, про Кубок Співдружності, коли я захищав кольори київського "Динамо". До того ж, у мене в Москві немало вірних друзів, тому мені зараз радісно вдвічі.

- У такому разі, виходити на поле Лужників вам буде приємно втричі...

- Зрозумів, на що ви натякаєте. Проте, думаю, не варто згадувати про ті драматичні події, які відбулися в Лужниках 9 жовтня 1999 року у відбірковому матчі чемпіонату Європи Росія - Україна. Адже це вже історія.

- Чи приїдуть до Москви уболівати за вас і за "Челсі" земляки з України?

- Мої друзі зроблять це неодмінно. Вважаю, що і крім них у Києві, та і в інших містах, знайдуться уболівальники, яким пощастило дістати квитки в Лужники на майбутній матч. Ну а ті, хто залишиться біля телевізорів, звичайно ж, бажатимуть перемоги нашій команді.

- Ви єдиний гравець "Челсі", для якого це буде третій фінал Ліги чемпіонів...

- Так, ви маєте рацію. А ще були три півфінали за київське "Динамо", "Мілан" і "Челсі", в яких ми поступилися путівкою до фіналу. На щастя, в нинішньому розиграші все поки складається для нас щасливо.

"Спорт-Експрес"
Зараз ви читаєте новину «Шевченко назвав Москву щасливим містом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі