Ексклюзиви
пʼятниця, 21 грудня 2007 11:59

Шевченко може перейти в ФК "Москва"

Шевченко може перейти в ФК "Москва"

Головний тренер ФК "Москва" Олег Блохін розраховує на появу в команді форварда "Челсі" і збірної України Андрія Шевченка, повідомляє "Твой День".

– У лінії атаки нам потрібний як мінімум один швидкий форвард, – сказав Олег Володимирович. – Звичайно ж, я б не відмовився від можливості бачити в команді Андрія Шевченка, з яким ми успішно працювали в збірній України. Так, можливо, у нього зараз не все виходить в Англії. Але я впевнений, що форвард такого класу, як Андрій, без особливих проблем підсилить будь-яку команду. Але, по-перше, у нас просто може не вистачити грошей на Шевченка, а по-друге, чи захоче сам Андрій переїхати до Москви?

Гендиректор "Москви" Юрій Білоус і Олег Блохін зараз активно працюють над питанням про оренду Шевченка. Обидва розраховують, що дістати одного з кращих форвардів світу допоможе головний спонсор "городян" олігарх Михайло Прохоров, який візьме на себе основні витрати на забезпечення гідної зарплати українця.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко може перейти в ФК "Москва"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути