середа, 07 вересня 2016 18:24

"Шевченко і Тассотті багато говорили з нами" - Кривцов

"Шевченко і Тассотті багато говорили з нами" - Кривцов
shakhtar.com

Захисник донецького "Шахтаря" Сергій Кривцов розповів про підготовку до матчу з київським "Динамо" і поділився враженнями від роботи з Андрієм Шевченком у збірній України.

"На такий поєдинок нікого не треба налаштовувати. Це дербі, - каже Кривцов перед початком тренування "Шахтаря". - Це буде битва за 6 очок у турнірній таблиці. Думаю, все буде нормально. Головне — вийти і показати свою гру.

Цей сезон цікавіший, ніж попередній. Зрозуміло, що зустріч "Шахтаря" і "Динамо" тягне на центральний матч всього першого кола, але у чемпіонаті є багато цікавих матчів. Я б не сказав, що у нас нудний розіграш".

У попередньому турі "Динамо" вдома поступилося "Ворсклі" - 0:2.

"Ми дивилися цей матч у прямому ефірі у Дніпрі, куди приїхали на матч проти "Сталі". "Ворскла" чудово зіграла у захисті і реалізувала свої моменти. Це заслужена перемога полтавчан. На теорії ще розберемо гру киян, вивчимо їх сильні та слабкі сторони".

Вчора пройшло 100 днів роботи Паулу Фонсеки у "Шахтарі".

"Час швидко летить. Ми вже притерлися і розуміємо вимоги тренерського штабу. Всі тренування у нас цікаві та інтенсивні. Поки у нас тільки позитивні емоції".

Кривцов був у заявці збірної України на матч проти Ісландії, але на поле не вийшов.

"У команді дуже хороша і тепла атмосфера. Видно, що Шевченко та його штаб хочуть створити міцний колектив. Загалом, їм це вдається. Було дуже приємно працювати у збірній на тренувальному зборі. Шевченко і Тассотті, які пограли на найвищому рівні, багато говорили з нами. Потім ми один одному подякували за роботу.

Через мовний бар'єр Тассотті поки важко з нами спілкуватися. Він підказує, а Миколайович доповнює. Коли Мауро підівчить російську мову, то він безпосередньо працюватиме із захисниками. Гріх буде не слухати тренера з таким багажем, який є у нього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми багато працювали над тактикою": гравці збірної України про роботу з Шевченком

Мауро говорить з нами італійською. Андрій Миколайович перекладає. Андреа (Малдера) звертається до нас англійською мовою. У нас всі гравці добре розуміють її", - каже Сергій.

Додамо, що матч "Шахтар" - "Динамо" пройде 9 вересня о 21:00 на стадіоні "Металіст". Наш сайт проведе текстову он-лайн трансляцію зустрічі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Абдула розсудить матч "Шахтар" - "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Шевченко і Тассотті багато говорили з нами" - Кривцов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі