неділя, 23 квітня 2017 20:11

Шевченко і П'ятов стали послами ЮНІСЕФ

Шевченко і П'ятов стали послами ЮНІСЕФ
Наставник збірної України Андрій Шевченко

З березня по травень в Україні проходить масштабний футбольний турнір UNICEF Football Cup. Змагання проводяться серед школярів в п'яти східних областях України.

Учасниками стали діти-переселенці із зони АТО, а також діти, які постраждали в результаті військових дій в Донбасі. Всього в проекті задіяно близько п'яти тисяч хлопців у віці 12 років і молодше з більш ніж 300 навчальних закладів.

Послами турніру UNICEF Football Cup стали головний тренер збірної України Андрій Шевченко, голкіпер "Шахтаря" і збірної Андрій П'ятов і тренер "Шахтаря" U19, колишній захисник клубу Михайло Старостяк.

Також послами турніру стали Фоззі, Дмитро Шуров, Володимир Зеленський, Олександра Лобода, Олександр Педан, Лідія Таран, Степан Казанін, Христина Соловій і Міка Фаталов.

Змагання пройдуть в два етапи. Спочатку визначаються тріумфатори на регіональному рівні, після чого в фінальну стадію вийдуть переможці з Дніпропетровської та Запорізької областей, а також по дві найкращі команди з Донецької, Луганської та Харківської областей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мені сказали, що я допомагаю фашистам і терористам. Це Росія робить погані речі" - Івіца Пірич

Вирішальні ігри відбудуться 19-21 травня в Києві на УТК імені Віктора Баннікова.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко і П'ятов стали послами ЮНІСЕФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі