четвер, 26 листопада 2009 10:10

Шевченко і Мілевський поділили всю статистику "Динамо" в Лізі Чемпіонів

Шевченко і Мілевський поділили всю статистику "Динамо" в Лізі Чемпіонів

Не дивлячись на довгу відсутність, пов"язану з травмою, лідером у суперечці бомбардирів продовжує залишатися Кріштіану Роналду, який чотири рази забивав у ворота суперників "Реала". Але лідерство це хистке - з результатом три забиті м"ячі португальця переслідують відразу сім футболістів.

По чотири рази асистували своїм товаришам по команді Луіс Фабіано ("Севілья") і Вендел ("Бордо"). У "Динамо" найкращий Мілевський - 2 гольових паси.

Частіше за інших турбував воротарів суперників ударами в площигу форвард "Атлетіко" Дієго Форлан - 13 разів. Трохи відстають Златан Ібрагімович ("Барселона") і Халк ("Порту") - по 11 ударів. У динамівців найкращий показник у Шевченка - 6 ударів.

Список гравців, які найчастіше пробивають повз ворота, очолюють Стівен Джеррард і Дієго Форлан. На рахунку лідерів цієї номінації по 13 неточних ударів. Серед гравців київського "Динамо" найвищий показник у Андрія Шевченка - 8 ударів в "молоко". Трохи відстають Мілош Нінковіч і Андрій Ярмоленко - по шість промахів.

Що таке жити в офсайді, краще за всіх може розповісти Філіппо Індзагі, який 11 разів потрапляв у пастку. Найуважніший у складі "Динамо" - Артем Мілевський, який шість разів опинявся в положенні "поза грою".

Знайомі всі особи в номінації "досконалі фоли". Мабуть, боротьба за м"яч дуже захоплює бразильця Брандау, який 18 разів порушував правила. На цьому фоні помітно краще йдуть справи у форварда "Динамо" Андрія Шевченка, який фолив 12 разів. На одне порушення менше зафіксовано у Мілоша Нінковича.

Нарешті, за кількістю отриманих ударів по ногах лідирує півзахисник "Ювентуса" Дієго. Суперники 24 рази порушували правила на бразильцеві. У "Динамо" прогнозовано в лідерах ходить Мілевський - 16, і Жерсон Маграо - 12 фолів.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Шевченко і Мілевський поділили всю статистику "Динамо" в Лізі Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі