середа, 10 грудня 2008 19:21

Шевченко хоче зіграти проти "Ювентуса"

Шевченко хоче зіграти проти "Ювентуса"

Нападаючий "Мілана" Андрій Шевченко чекає зустрічі з "Ювентусом".

Думаєте, матч "Інтер" - "Ювентус" називають Дербі Італії? Шева не згоден з таким твердженням. Для нього це "Юве" - "Мілан" - "поєдинок, перемога в якому є найважливішою, тому що зустрічаються дві команди, які виграли найбільшу кількість трофеїв в Італії і Європі".

Говорить Андрій і про важку травму Ріно Гаттузо: "Його пошкодження було дуже несподіваним для нас всіх. В неділю він дограв матч з "Катаньєюй" і був в порядку. Дуже шкода, що відбулося таке. Гаттузо - лідер команди, його відсутність відразу стане відчутною. Зараз наступає дуже важливий момент для деяких наших гравців, особливо півзахисників, а я хочу просто побажати Ріно швидкого одужання. Упевнений, що під час періоду реабілітації навіть його присутність на базі в Міланелло буде всім дуже допомагати".

Зараз мета Андрія - зіграти проти "Юве". "Я відчуваю себе добре, виходжу пік своєї форми. Забив гол в Кубку Італії, створив багато моментів в матчі чемпіонату, загалом, відчуваю, що мені все краще і краще, і я можу допомогти "Мілану". Зараз ми йдемо нарівні з "Юве" в таблиці, і обидві команди, поза сумнівом, хочуть перемогти".

"Що стосується відриву "Інтера", який складає 6 очок, то чемпіонат достатньо довгий, і я спокійний - "Мілан" завжди грає на перемогу і ще може наздогнати нерадзуррі".

football.ua

Зараз ви читаєте новину «Шевченко хоче зіграти проти "Ювентуса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі