Ексклюзиви
пʼятниця, 29 серпня 2008 13:08

Шевченко: Галліані розповів мені історію про блудного сина

Андрій Шевченко розповів в інтерв"ю про мотиви свого переходу з "Челсі" і повернення до "Мілана", ностальгії за Сан-Сіро і пообіцяв знову завоювати серця вболівальників "Россонері".

"Мені здалося, що я завжди залишався тут. Я відчув теплоту людей, це просто чудово. При всій повазі до "Челсі", керівництва клубу і його вболівальників, які часто допомагали мені, я відчував необхідність змін. Я усвідомлював, що мені потрібно знову грати і мені хотілося виступати тільки у складі "Мілана", - розповів Андрій Шевченко про повернення в італійську команду.

Кажучи про свої невдачі в Прем"єр-лізі, Шевченко зазначив: "У мене були травми, довелося перенести операції. У ігровому плані я не виправдав очікувань, але я завжди грав з душею і максимально віддавав себе команді".

Розповів Шевченко і про зустріч з Адріано Галліані відразу після повернення до "Мілана": "Він розповів мені історію про блудного сина. Батько приймає свого сина, який багато років тому залишив рідний будинок, наказує заколоти найжирнішу свиню і влаштувати велике свято з нагоди його повернення. Він каже, що син зробив уроки зі своїх помилок, так чому знову не бажати йому добра"

"Я став більш зрілім. За минулі роки я пережив багато труднощів і навчився ще більше цінувати красу життя. Сподіваюся, що в майбутньому травми обійдуть мене стороною, і я регулярного гратиму. Потім я мрію забити гол на Сан-Сіро. Не можете уявити, як я сумував за цим стадіоном", - заявив Андрій Шевченко.

Андрій Шевченко повернувся до "Мілана" після дворічної перерви. Як повідомляють ЗМІ, "Мілан" бере Шевченко в річну оренду з обов"язковим подальшим викупом за 13 млн фунтів. Андрій Шевченко, у свою чергу, нібито погодився на значне зниження своєї заробітної плати.

"Чемпионат.ру"
Зараз ви читаєте новину «Шевченко: Галліані розповів мені історію про блудного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути