четвер, 26 квітня 2007 13:20

Шевченко було б важко грати у фіналі з "Міланом"

 

Нападаючий "Челсі" Андрій Шевченко, 30 років, говорить про півфінали Ліги чемпіонів і можливу зустріч з "Міланом" у вирішальному поєдинку турніру, інформує football.ua.

- Для мене було б дуже важко грати проти "Мілана" у фіналі Ліги чемпіонів. Але я про це поки не думаю, оскільки і вони, і ми ще не там, - сказав Шевченко після перемоги над "Ліверпулем".

- Якщо доля вирішить, що доведеться грати проти "Мілана", то потрібно буде грати. Звичайно, у мене залишилися прекрасні спогади про італійський період в кар"єрі. "Мілан" був для мене другою сім"єю. То були чудові сім років, - згадує український форвард.

Шевченко, безперечно, вболіває за "Мілан" в його протистоянні з "МЮ", і закликає не турбуватися свій колишній клуб.

- "Мілан" має хороший шанс відігратися на "Сан Сіро". Вони прекрасно зіграли в першому таймі матчу в Англії, але потім не допрацювали після перерви. Кака був феноменальний. Думаю, "Мілан" знає, як пройти далі.

Шева все ще не зумів пристосуватися до футболу в Англії.

- Англійський футбол украй жорсткий. Протягом перших чотирьох місяців я був взагалі в шоці, особливо після семи років в Італії. Мені все ще потрібно пристосовуватися до гри в Прем"єр-лізі. Я не перестаю працювати над цим. Головне, що у нас є результати, - відзначає Андрій.

Щодо гри з "Ліверпулем" на "Стемфорд Брідж" Андрій сказав наступне.

- Сьогодні ми грали добре. Нас чекає важкий у відповідь поєдинок на стадіоні з прекрасною атмосферою. Але ми до цього готові. Сьогодні у нас були достатньо можливостей, кожен гравець прагнув допомогти команді всім, що він міг зробити. Ми залишилися задоволені результатом і грою команди, - підсумував Шевченко.


Зараз ви читаєте новину «Шевченко було б важко грати у фіналі з "Міланом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі