вівторок, 12 червня 2007 09:56

Шевченко 15-ий за багатством

 
 За думкою журналістів видання "Блік", в активі Шеви - 17 300 000 доларів, зароблених за рік. При складанні рейтингу співробітники журналу покладалися на банківські рахунки спортсменів і на всілякі заробітки, включаючи і доходи від реклами.
 
Табель про ранги складена в двох екземплярах: найбагатші американці і неамеріканци. Тому за рівнем заробітків представники "решти світу" не можуть змагатися із заокеанськими колегами.

Примітно, що згідно цьому рейтингу найвищі зарплати у гравців НБА - їх в списку американських багачів набралося більше половини. Лідирує в ньому який вже поспіль рік - гольфіст Тайгер Вудс. Його заробіток за рік склав фантастичні 112 мільйонів доларів! З них - 12 мільйонів призових, інші - гроші від спонсорів і доходи від участі в рекламних акціях.

Друге місце у легендарного боксера, "Золотого хлопчика" Оскара де ла Хойі, що заробив 55 мільйонів доларів. Причому, 53 мільйони Оскар заробив самостійно, і лише" 2 мільйони - принесло йому участь в рекламі.

Замикає трійку багатих "буратін" по-американськи нікому не відомий у нас Філ Нікельсон, який, займаючись гольфом, сколотив собі статок в 51 мільйон доларів! У списку багачів "решти світу" лідирують чемпіон світу по автогонках Формули-1 іспанець Фернандо Алонсо (на його рахунку 35 мільйонів вічнозелених доларів), бразильський футболіст Рональдіньо з 32 мільйонами, і швейцарський тенісист Роже Федерер, у якого 31 мільйон "баксів". - www.fanat.com.ua
Зараз ви читаєте новину «Шевченко 15-ий за багатством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі