пʼятниця, 14 вересня 2007 19:15

Шевченка включили в заявку "Челсі" на матч з "Блекберном"

Жозе Моурінью надав Андрію Шевченку ще один шанс нагадати про себе в "Челсі", включивши того в заявку на матч з "Блекберном", повідомляє football.ua.

Українець не грав в стані "Синіх" з квітня, спочатку через травму, потім - унаслідок жахливої форми.

Але, не маючи можливості розраховувати на Дідьє Дрогба і Френка Лампарда, у яких пошкодження, тренер повірив у Шеву. Невідома ситуація і по Клаудіо Пісарро, стан якого після поїздки в збірну Перу невідомий.

Та й сам Андрій не ликом шитий - в домашньому матчі зі збірною Італії він показав себе дуже непогано, забивши єдиний м"яч української збірної.

"Наша ситуація в атаці мені не дуже подобається, але я радий поверненню Шевченка. Я бачив матчі його збірної й, не дивлячись на негативний результат, його гра мене вразила", - заявив Моурінью.

"Я побачив, що він поліпшив свою гру в деяких аспектах. Проти Італії він провів хорошу гру, навіть не беручи до уваги забитий м"яч. Він дуже багато старався й робив те, чого я хочу від нього в "Челсі", - додав португальський фахівець.

Зараз ви читаєте новину «Шевченка включили в заявку "Челсі" на матч з "Блекберном"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі