понеділок, 03 вересня 2007 14:54

Сестри Вільямс громлять суперниць на Відкритому чемпіонаті США

Російська тенісистка Дінара Сафіна не змогла вийти в чвертьфінал відкритого чемпіонату США, що проходив в Нью-Йорку, останнього в сезоні турніру "Великого шолома". У матчі четвертого кола вона зазнала розгромної поразки від найсильнішої тенісистки світу бельгійки Жюстін Енен з рахунком 0:6, 2:6, повідомляє Лента.Ру.

У наступному колі Енен зіграє з американкою Сереною Вільямс, і цей матч стане повторенням чвертьфіналу Вімблдону, який завершився перемогою бельгійки. Вільямс-молодша в четвертому колі вибила з боротьби француженку Маріон Бартолі, обігравши її з рахунком 6:3, 6:4.

Ще однією чвертьфіналісткою стала Вінус Вільямс. У 1/8 фіналу вона переграла сербку Ану Іванович з рахунком 6:4, 6:2. Тепер Вільямс-старша зіграє з іншою сербкою, Єленою Янковіч. Та, у свою чергу, в трьох сетах з рахунком 6:4, 4:6, 6:1 виграла у представниці Австрії Сібіли Баммер.

Решта матчів 1/8 фіналу в жіночому розряді, зокрема за участю Юлії Вакуленко відбудуться в ніч на 4 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Сестри Вільямс громлять суперниць на Відкритому чемпіонаті США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі