неділя, 17 серпня 2008 12:52

Сестри Вільмс виграли олімпійський тенісний турнір в парі

Американки Вінус і Серена Вільямс стали олімпійськими чемпіонками Ігор 2008 року в Пекіні, обігравши у фіналі парного тенісного турніру іспанок Анабель Медіну Гаррігес і Вірджинію Руано Паскуаль. Сестри Вільямс здобули перемогу в двох сетах - 6:2, 6:0.

Таким чином, Вінус Вільямс стала триразовою, а Серена - дворазовою олімпійською чемпіонкою. На Олімпіаді-2000 в Сіднеї сестри завоювали золото в парному розряді, а Вінус виграла одиночний турнір.

Бронзову медаль в парному розряді Олімпіади-2008 завоювали китаянки Янь Цзи і Чжен Цзе. У матчі за третє місце вони обіграли українок Олену і Катерину Бондаренко в двох сетах з рахунком 6:2, 6:2.

Раніше 17 серпня стали відомі володарки медалей в жіночому одиночному розряді. Всі нагороди дісталися російським тенісисткам. Золото виграла Єлена Дємєнтьєва, срібло - Дінара Сафіна, бронзу - Вєра Звонарьова.

lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Сестри Вільмс виграли олімпійський тенісний турнір в парі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі