неділя, 14 листопада 2010 12:29

Сестри Бондаренко завершили кар'єру у збірній України

Сестри Бондаренко завершили кар'єру у збірній України

Провідні українські тенісистки Олена і Катерина Бондаренко більше не будуть представляти Україну в Кубку Федерацій.

"Ми дійсно не будемо виступати у цих змаганнях. Керівництво збірної вирішило залучити до складу молодь. Подивимося, як вони зіграють. На тлі останніх невдач, які спіткали нас в Кубку Федерацій, ми разом з Федерацією тенісу України прийшли до взаємної згоди щодо припинення наших виступів за збірну. Тепер команду чекають кардинальні зміни", - сказала Бондаренко-молодша.

Також друга ракетка України, яка за рік скотилася з 29-го на 113-е місце в рейтингу WTA, розповіла, в чому причини таких незадовільних результатів.

"Думаю, спад у моїй грі можна пояснити травмою. У лютому на турнірі в Дубаї я зламала ногу і практично три місяці не могла ходити - стрибала на милицях. Для тенісу це досить великий термін, щоб втратити і форму, і позиції. Тепер, можна сказати, що я вже "на ходу", але періодично все одно виникають ті чи інші проблеми зі здоров'ям. У цілому ж після відновлення я так і не змогла повернутися на свій колишній рівень; наприкінці сезону мало що виходило. Сподіваюся, що в новому році все буде набагато краще", - заявила Катерина.

Нагадаємо, Катерина - переможниця юніорського Вімблдону-2004 і дорослого Australian Open 2008 (у парі з сестрою Оленою).

За матеріалами Sapronov-Tennis.org, Террикон

Зараз ви читаєте новину «Сестри Бондаренко завершили кар'єру у збірній України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі