четвер, 24 січня 2008 11:10

Сестри Бондаренко вийшли у фінал парного розряду Australian Open

Сестри Бондаренко вийшли у фінал парного розряду Australian Open
Сьогодні, 24 січня, в австралійському Мельбурні Олена і Катерина Бондаренко вийшли у фінал парного розряду Відкритого чемпіонату Австралії.

У півфіналі наші тенісистки переграли 10-х сіяних іспанок Анабель Медіну і Вірхінію Руано. Перший сет сестри Бондаренко за 44 хвилини виграли з рахунком 6:2. Другий сет тривав годину і завершився на користь українок 6:4.

Іспанки після півфіналу визнали перевагу наших тенісисток.

- Ми відмінно підготувалися до турніру, чудово виступили в Хобарті і дуже добре грали в Мельбурні. Сьогодні у нас були дуже багато помилок. Нас змусили помилятися і постійно доводилося відходити до задньої лінії. Бондаренко зіграли дуже добре, і ми привітали їх з перемогою. Ми дійшли до півфіналу, це добрий результат. Але головним нашим завданням цього сезону залишаються Олімпійські ігри в Китаї - сказала Анабель Медіна Гаррікес.

Вперше в історії українського тенісу дві наших спортсменки в парі вийшли у фінал турніру з серії "Великого шолому". Раніше фіналісткою Уїмблдону була Олена Татаркова, але повноцінна українська пара у фіналі зіграє вперше.

Суперницями Олени і Катерини будуть 12-і сіяні Шахар Пеєр з Ізраїлю і Вікторія Азаренко з Білорусії.

Джерело: "Наш спорт"
Зараз ви читаєте новину «Сестри Бондаренко вийшли у фінал парного розряду Australian Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі