неділя, 13 липня 2008 15:34

Сесіна: до Олімпіади в Лондоні точно не дотягну

Чемпіонка Європи-2006 з художньої гімнастики в багатоборстві Віра Сесіна, якій разом з прямою конкуренткою Ольгою Капрановою у найближчі два тижні потрібно буде виступити на двох вирішальних турнірах для відбору на Олімпіаду, докладе всі сили для потрапляння у команду. До Лондона-2012 Сесіна планує піти зі спорту.

- Тільки в п"ятницю повернулися з Хорватії з важких тренувальних зборів, а вже через шість днів від"їжджаємо, - з посмішкою жаліється Віра Сесіна. - Тепер рідний дім побачимо тільки в кінці серпня, вже після Олімпіади. У найближчі два тижні у нас два етапи Кубка світу - в Астані та Іркутську, де наш головний тренер Ірина Олександрівна Вінера повинна зробити вибір між мною і Олею Капрановою. Я б не сказала, що якось сильно хвилююся. Я знаю, що все залежить тільки від мене. Буду кращою - разом з Женею Канаєвою поїду до Пекіна. Не вийде - теж поїду, але тільки як запасна. Не можу сказати, що мені буде дуже прикро - тому що Олі Капрановій буде не менш прикро. Мені просто дуже хочеться, щоб у моєму житті була Олімпіада, що стільки років у гімнастиці пройшли не дарма. До Лондона я точно не дотягну. Витримати ще чотири роки дуже важко. Наш вік дуже короткий, уже зараз підтискають молоді дівчатка. Не факт, що я піду відразу після Ігор, можливо, рік ще повиступаю, але не більше.

Віра Сесіна також додала, що травма ноги, яку вона отримала в кінці лютого, її як і раніше турбує.

- Не можу сказати, що я повністю вилікувала ногу. Через цю прокляту травму і такий спад у результатах в останні півроку. Втім, я не хочу на цьому сильно загострювати увагу - у всіх спортсменів щось болить. Ірина Олександрівна нас учить: якщо виходиш на килим, значить, усі болячки треба забути. Або тоді не виходити зовсім.

"Весь Спорт"

Зараз ви читаєте новину «Сесіна: до Олімпіади в Лондоні точно не дотягну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі